De meisjes van La Place

Zo eens in de zoveel tijd heb ik er opeens geen zin in, dat gedoe in zo’n trein om in een betonnen gebouw te komen, aldaar aanschuiven bij de andere kantoorsukkels en na de hele dag woest typend op de lapdoos dezelfde reis in omgekeerde richting te maken.

Dat moet toch anders kunnen en natuurlijk kán dat ook anders. Vandaag maar eens bij La Place het werkboek openklappen.

In feite is dat allemaal prima voorelkaarregeld: de koffie is onder handbereik en als je wilt kan je er zelfs dingen bij nemen. Ze hebben ook een app, dat je korting krijgt en alles, mooi. Breekt lunchtijd aan: geen probleem, je vindt in het uitgestalde aanbod vast een broodje naar keuze.

Wat ik zeg: helemaal goed.

Maar die meisjes. Die meisjes. Ik krijg het er niet van. Zou’k wel willen.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s